Aantal personen: 2 (hoofdgerecht)
Ingrediënten ovenschotel:
- 1 pompoen
- 1 grote courgette
- olijfolie
- Knoflook
- Geitenkaas
- Pecannoten
- Italiaanse kruiden
- Peper en zout
Ingrediënten saus:
- Italiaanse kruiden
- Knoflookpoeder
- Peper en zout
- Griekse yoghurt
Overige benodigdheden:
- Ovenschaal
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snij de courgette en pompoen in blokjes
- Hak de knoflook fijn
- Doe alle gesneden ingrediënten op een bakblik
- Meng met olijfolie, peper en zout en Italiaanse kruiden
- Strooi pecan noten over de groenten
- Kruimel de geitenkaas eroverheen
- Zet het bakblik voor ongeveer 40 minuten in de oven op grillstand. Zet de grillstand uit als de geitenkaas te donker wordt.
- Maak het sausje door de Griekse yoghurt, Italiaanse kruiden, het knoflookpoeder en peper en zout naar smaak te mengen.