Categorieën
Bakken

Eton Mess

Aantal personen 4 personen

Ingrediënten:

  • Meringue (2/3e van dit recept)
  • Enkele el zure jam of deze vruchtensaus (recept)
  • 250 ml slagroom
  • 20 gr suiker
  • Zakje klopfix
  • Vers fruit

Overige benodigdheden:

  • 4 glaasjes

Bereiding:

  1. Klop de slagroom stijf met de suiker en klopfix.
  2. Breek de meringue (in niet te kleine stukjes) en verdeel de helft over de glaasjes.
  3. Doe een dun laagje vruchtensaus/ jam op de meringue.
  4. Verdeel de helft van de slagroom over de glaasjes.
  5. Herhaal de laagjes van meringue, saus en slagroom.
  6. Garneer ruim met vers fruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *