4 personen
Ingrediënten:
- 400 gr pasta
- 200 gr gerookte zalm
- 1 a 2 courgettes
- half schaaltje spinazie a la crème uit de vriezer
- parmezaanse kaas
- 1 bakje kruiden roomkaas
- handje cherry tomaatjes
Overige benodigdheden:
Bereiding:
- Kook de pasta.
- Snijd ondertussen de courgette en bak deze op in de pan met wat peper en zout (niet te veel zout).
- Voeg de spinazie toe aan de courgette.
- Voeg de zalm en het bakje kruiden roomkaas toe.
- Voeg de cherry tomaatjes toe (in halfjes gesneden).
- Bestrooi voor serveren met Parmezaanse kaas.
Variatie:
-Voeg wat geroosterde pijnboompitten toe
-Zorg voor iets meer saus door wat kookroom toe te voegen
-Zorg voor iets meer saus én smaak door wat droge witte wijn met 1 a 2 el maizena toe te voegen en even in te laten koken.
-Voeg wat veldsla toe