Categorieën
Koken

Broodje carpaccio

Perfect voor een goede lunch.

2 personen

Ingrediënten:

  • 4  (afbak) broodjes
  • Truffelmayonaise
  • Pakje carpaccio
  • Pijnboompitjes (zit vaak in carpaccio pakje)
  • Parmezaanse kaas (zit vaak in carpaccio pakje)
  • Rucola
  • Peper
  • Zeezout
  • Evt pesto

Bereiding

  1. Snijd de broodjes door de helft en besmeer de helften met truffelmayonaise
  2. Beleg de helften met runderrookvlees
  3. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan en doe ze op de broodjes
  4. Rasp de parmezaanse kaas over de broodjes en doe evt wat pesto op de broodjes. De pesto is evt aan te lengen met olijfolie, zodat het als dressing kan worden gebruikt.
  5. Verdeel de rucola over de broodjes en strooi er wat peper en zout overheen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *